Custòdia fluvial

Comença un voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Jornada formativa sobre vegetació de ribera

.. El proper dissabte 10 d’octubre esteu convidats a participar a una sortida formativa que farem amb ànim de donar  informació específica sobre la vegetació del bosc de ribera i sobre les metodologia que cal seguir que portar a terme inventaris.

Aquesta activitat formativa s’emmarca dins les adopcions de Bigues i Riells, on pretenem realitzar estudis de flora i fauna amb el suportde voluntaris locals i foranis.

La jornada la guiarà el botànic Evarist March, que resoldrà dubtes d’identificació i marcarà les bases per a la realització d’ inventaris a tres quadrícules de la zona que custodiem en aquest municipi.

Lloc i hora de trobada: Plaça Miquel Bosch (plaça del mercat de Bigues), a les 10.

Inscripcions: 93 421 32 16 / info@projecterius.org

Aquesta activitat forma part del projecte d’Adopció del riu Tenes al pas per Bigues i Riells i compta amb la col·laboració de la Fundación Biodiversidad.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
%d bloggers like this: