Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Més de 700 voluntaris al Fem Dissabte arreu dels rius catalans

Biclicletes, vàters, sofàs, matalassos, motos, compreses i bolquers, entre d’altres elements, han estat alguns dels residus que els voluntaris i voluntàries han recollit al llarg del Fem Dissabte que s’ha celebrat a més de 30 municipis d’arreu de Catalunya.

L’ambient festiu ha estat l’element comú d’aquesta activitat reivindicativa que s’ha enriquit en alguns municipis amb plantades d’arbres o visites a espais d’interés natural.

Foto: Fem Dissabte a Bigues i Riells – Asociación Fotográfica Enfoque Selectivo

Des de l’Associació Hàbitats – Projecte Rius es valora la jornada com a molt positiva per la massiva participació del voluntariat.

En aquest sentit, des de l’Associació Hàbitats es vol agrair el suport dels diaris Avui i El Punt, El Tinter, Cros 9, Laneo i Original Buff.

Finalment, volem donar les gràcies als centenars de voluntaris i voluntàries, així com els ajuntaments i entitats participants que han convertit aquesta edició del Fem Dissabte un èxit rotund.

Volem reconèixer la feina feta pels coordinadors que a cada municipi han portat la veu de l’Associació Hàbitats i els fotògrafs de l’Asociación Fotográfica Enfoque Selectivo, per la gran feina feta al llarg del Fem Dissabte!.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 24/03/2010 by in Accions de voluntariat, Associació Hàbitats and tagged , .

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores