Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Blog Action Day: l’aigua un bé preuat

Blog Action Day Bigues i Riells

Avui se celebra el Blog Action Day, un dia en el que molts blocs de tot el món dediquen una entrada a un tema important per la societat. Enguany el tema escollit és l’aigua i la seva importància per la vida en el nostre planeta. Des d’aquest espai on us expliquem el treball que realitzem en els projectes d’adopcions de Bigues i Riells, ens sumem a aquesta campanya de sensibilització.

En els últims mesos les accions que hem portat a terme ens han permès descobrir molts aspectes nous dels nostres entorns fluvials, especialment del Passeig del Tenes i del medi que envolta la Central de Riells del Fai. L’aigua ha modelat aquests paratges: els característics travertins, el riu Tenes, les gorges i coves, els salts d’aigua… L’aigua esdevé testimoni del temps i afavoreix la vida allí on és present. Així al nostre entorn podem gaudir de moltes espècies animals i vegetals, a més de la petjada que deixa l’ésser humà degut als usos i aprofitaments recursos hídrics que causa.

Per aquests motius us encoratgem a tenir cura del vostre entorn i a no malbaratar aigua en el vostre dia a dia. Malgrat que tenim la sort de gaudir d’aigua potable i de qualitat a les nostres llars, encara hi ha molta feina per fer. Per la nostra banda continuarem tenint cura del patrimoni natural i cultural del nostre entorn a Bigues i Riells, que tan lligat està a la presència de l’aigua.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 15/10/2010 by in Celebracions, Educació ambiental.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
%d bloggers like this: