Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Blog Action Day: l’aigua, un bé preuat

Avui se celebra el Blog Action Day, un dia en el que molts blocs de tot del món dediquen una entrada a un tema important per la societat. Enguany el tema escollit és l’aigua i la seva importància per la vida en el nostre planeta. Des d’aquest espai, on us expliquem el treball que realitzem en els projectes d’adopcions, ens sumem a aquesta campanya de sensibilització.

En els últims mesos les accions que hem portat a terme ens han permès descobrir molts aspectes nous de la Riera de Martinet. L’aigua ha modelat aquest espai fluvial d’elevat valor ecològic, esdevenint testimoni del temps i afavorint una gran diversitat d’espècies animals i vegetals. També hem de tenir en compte la petjada que deixa l’ésser humà degut als usos i aprofitaments que hem fet i fem de la Riera.

Per aquests motius us encoratgem a tenir cura del vostre entorn i a no malbaratar aigua en el vostre dia a dia. Malgrat que tenim la sort de gaudir d’aigua potable i de qualitat a les nostres llars, encara hi ha molta feina per fer. Per la nostra banda continuarem treballant en la protecció del patrimoni natural i cultural del nostre entorn a Aiguafreda, que tan lligat està a la presència de l’aigua.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 15/10/2010 by in Celebracions, Educació ambiental.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores