Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

El 20 de novembre Planta’t pel bosc de ribera!

Des de l’Associació Hàbitats-Projecte Rius volem fer un pas més en la conservació i millora dels espais fluvials i, per assolir-ho, ens hem proposat organitzar una jornada, pel proper 20 de novembre, que s’anomena Planta’t!

El Planta’t! s’ha pensat com una jornada participativa, oberta a tota la població, durant la que s’eliminaran plantes al·lòctones del bosc de ribera i es plantaran espècies autòctones.

Aquest acte té un marcat caràcter de conscienciació ambiental, per la qual cosa es realitzarà de forma simultània a diferents poblacions de tota la geografia catalana.

A l’informe 2009 de l’estat dels rius i rieres de Catalunya vam detectar deficiències al bosc de ribera. Planta’t és una jornada participativa però alhora reivindicativa, ja que pretén mostrar la necessitat de mantenir i preservar el bosc de ribera com a element fonamental dels ecosistemes fluvials.

A Bigues la jornada començarà a les 10 del matí al Parc de la Resclosa.

Si esteu interessats en participar-hi, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres ainfo@projecterius.org o omplir la fitxa d’inscripció

Més informació sobre el bosc de ribera, la jornada i punts de trobada d’altres poblacions: www.projecterius.org/plantat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
%d bloggers like this: