Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

El 26 de març tots Fem Dissabte!

Fem Dissabte 2011

El Fem Dissabte!, neteja coordinada i col·lectiva de trams de riu a diversos municipis, tindrà lloc el dia 26 de març. De nou us convidem a participar en la cinquena edició del Fem Dissabte!

Aquesta activitat, organitzada per l’Associació Hàbitats, es du a terme des de l’any 2007 i ha tingut en cada edició més i més participació. L’any 2010 van implicar-se més de 33 municipis d’arreu de Catalunya.

A Aiguafreda ens reunirem a les 10 del matí a la Font dels Enamorats. Us recomanem portar roba i calçat còmode.

En l’edició del 2011 el Fem Dissabte es realitza a la nostra població amb el suport de l’Associació Martinet i l’Ajuntament d’Aiguafreda.

Si esteu interessats en participar-hi, podeu inscriure-vos enviant un correu electrònic a administracio@projecterius.org o omplint la fitxa d’inscripció. Teniu més informació a la pàgina web www.projecterius.org/femdissabte

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 18/03/2011 by in Aiguafreda, Educació ambiental, Participa-hi!, Restauració, Riera de Martinet.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
%d bloggers like this: