Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

El bosc de ribera protagonista del concurs Esquitxos 2011

Associació Hàbitats convoca la cinquena edició del concurs de fotografia Esquitxos. Amb motiu de l’Any Internacional dels Boscos, la present edició té com a títol “Riberes plenes de vida”, obrint la participació a totes les imatges que recullin la vida que es desenvolupa a les riberes de les rius i rieres. Les fotografies poden reflectir la flora pròpia d’aquests ecosistemes, la fauna que hi viu, els usos i impactes humans o les activitats que en elles es desenvolupen.

El concurs és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia per tal d’obtenir les distincions d’Artista i Mestre i compta amb la col·laboració d’Enfoque Selectivo. Com a novetat d’aquest edició s’atorgarà un premi mitjançant votació popular per Internet mentre un conjunt de fotografies pre-seleccionades pel jurat d’admissió. A més, entre les persones que emetin un vot es realitzarà un sorteig de productes d’Associació Hàbitats.

El procés d’inscripció es realitza mitjançant la pàgina www.projecterius.org/esquitxos, on es poden consultar les bases complertes del concurs. El període de recepció de fotografies va del 24 de juny al 14 d’octubre de 2011. El període de votació pel premi del públic serà del 18 d’octubre al 2 de novembre.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona el 3 de novembre a les 19:30 hores. Aquest dia s’iniciarà una exposició de les fotografies guanyadores i finalistes al mateix centre cívic, fins el 25 de novembre.

Els premis de la present edició són Gentilesa de l’Hotel Molí de la Torre, Casanova, Productes de la Terra, Altaïr, La Selva de l’Aventura, El Punt-Avui, Alosa i Beure i Menjar.

1er premi: una nit d’hotel a la Vall del Tenes per a dues persones amb esmorzar inclòs a l’Hotel Molí de la Torre , un trípode valorat en 200 euros cortesia de Casanova i un lot de CDs naturalistes, revistes i gastronomia de la terra cortesia d’Altaïr, Alosa, Productes de la Terra i Beure i Menjar.

2ón premi: uns binoculars valorats en 90 euros cortesia de Casanova i un lot de CDs naturalistes, revistes i gastronomia de la terra cortesia del Punt Avui, Alosa, Productes de la Terra i Beure i Menjar.

3er premi: una targeta de memòria cortesia de Casanova i un lot de CDs naturalistes, revistes i gastronomia de la terra cortesia del Punt Avui, Alosa, Productes de la Terra i Beure i Menjar.

9 accèssits: les fotografies selecionades dins les finalistes i que formaran part de l’exposició, seran gratificades amb descomptes durant 1 any en serveis i material fotogràfics en les botigues de Casanova.

1 premi del públic: dues entrades per un circuit multiaventura de la Selva de l’Aventurai un lot de CDs naturalistes i de gastronomia de la terra cortesia d’Alosa i Beure i Menjar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 02/09/2011 by in Participa-hi!.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores