Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Vine a descobrir la riera de Vallcàrquera al Figaró!

El proper dissabte 10 de setembre La Fàbrica del Sol proposa l’activitat “Mulla’t pels rius!” en la que es farà una descoberta de la biodiversitat fluvial i una inspecció de l’estat de salut de la riera de Vallcàrquera al Figaró.

Aquesta riera és molt propera i de característiques molt semblants a la de Martinet, així que és una bona oportunitat per conèixer els nostres ecosistemes fluvials.

L’activitat, a càrrec d’Associació Hàbitats – Projecte Rius, començarà a les 9:15 del matí a La Fàbrica del Sol, al passeig Salvat Papasseit 1, a Barcelona. Des d’aquí tots els participants es desplaçaran, de forma conjunta en autobús, fins a la població del Vallès Oriental del Figaró. L’activitat inclourà una inspecció de rius per als més grans, per tal de determinar l’estat de salut de la riera de Vallcàrquera, mentre que les famílies faran una descoberta de la flora i fauna de l’ecosistema fluvial, un dels més ben conservats de la comarca.

L’activitat és gratuïta i cal inscripció prèvia, ja sigui presencialment a La Fàbrica del Sol, per telèfon al número 93 256 44 30, omplint un formulari web o enviant un correu electrònic a lafabricadelsol@bcn.cat

Més informació i formulari d’inscripció: http://www.mcrit.com/crbs/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 07/09/2011 by in Participa-hi!.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores