Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

La ruta del Passeig del Tenes

Amb l’arribada de la tardor, la natura se’ns presenta d’alló més seductora, amb un cromatisme captivador als nostres boscos i rius, plens de vida.  I quina millor manera de gaudir d’aquesta època de l’any que passejant pels espais en adopció del Projecte Rius?

Us oferim la possibilitat de conèixer el nostre territori fluvial a través d’una proposta d’itinerari que els voluntaris i voluntàries que participen amb el Projecte Rius a  Bigues i Riells han recuperat amb gran esforç i entusiasme.

La ruta del Passeig del Tenes és circular i és una passejada tranquil·la d’una durada aproximada d’una hora. El sender passa al costat de diferents elements patrimonials, com fonts, masos, molins, ponts, arbres monumentals…  El bosc de ribera permet conèixer moltes espècies vegetals i en ocasions també animals, com visons, ànecs i diferents ocells forestals. Els més observadors, fins i tot, podran descobrir les “barbotes”, brolladors naturals d’aigües subterrànies en el mateix riu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 12/09/2011 by in Bigues i Riells, Fauna, Flora, Passeig del Tenes.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores