Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Campanya de tardor del Projecte Rius a Aiguafreda

La tardor ens arriba amb una nova campanya del Projecte Rius. Des del dia 15 de setembre fins al 15 d’octubre els grups de voluntaris tenim tot un mes per anar al nostre tram de riu i fer l’anàlisi dels diferents aspectes que conformen un ecosistema fluvial, l’hidromorfològic, el fisicoquímic i el biològic, amb l’objectiu de determinar el seu ‘estat ecològic.

A Aiguafreda realitzarem la inspecció de tardor a l’espai en adopció, el tram mitjà de la riera de Martinet que inclou la franja de ribera i part dels boscos de la finca del Saüc.


Podeu veure un resum de les nostres últimes inspeccions a http://www.projecterius.org/GIS, fent una cerca per comarca, Vallès Oriental, i municipi, Aiguafreda. Us apareixerà el tram de la riera de Martinet, prop de la fonts dels Enamorats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores