Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Campanya de tardor del Projecte Rius a Bigues i Riells

Projecte Rius a Bigues i Riells

Un any més el dia 15 de setembre es va iniciar la campanya d’inspecció de tardor del Projecte Rius. Els grups de voluntaris i voluntàries tenim un mes per recòrrer el nostre tram de riu i fer l’anàlisi dels diferents aspectes que conformen un ecosistema fluvial, l’hidromorfològic, el fisicoquímic i el biològic.

A Bigues i Riells  realitzarem les inspeccions de tardor  als dos espais en adopció, a la Central de Riells del Fai i al Passeig del Tenes a Bigues. Podeu veure un resumen de les nostres últimes inspeccions a http://www.projecterius.org/GIS, fent una cerca per comarca, Vallès Oriental, i municipi, Bigues i Riells. Us apareixeran els trams de Bigues i, si allunyeu una mica la vista en el mapa, podreu consultar el tram de Riells del Fai, prop de la Central hidroelèctrica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores