Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Enllestim la senyalització de la ruta de natura

Itinerari de la riera de Martinet

Els membres de l’associació Martinet han dissenyat un recorregut didàctic de natura a la vall de Martinet que comptarà amb cartelleres informatives i fites per tal de conèixer i gaudir al màxim de l’entorn de la riera de Martinet.

L’Associació Martinet, en col·laboració amb Associació Hàbitats, pretenen, amb aquest itinerari, difondre la importància de la preservació dels rius i rieres del municipi d’Aiguafreda i de la fauna i flora autòctona, pel paper clau com a corredors biològics dels espais fluvials en la conservació de la biodiversitat, la prevenció d’incendis i la qualitat ambiental per als habitants del municipi i per al conjunt del massís del Montseny, patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

El propietari de la finca el Saüc col·labora amb el patrocini dels rètols didàctics.

Ben aviat us informarem sobre la inauguració de la ruta!

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on 11/03/2013 by in Aiguafreda, Educació ambiental, Riera de Martinet.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores