Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Us convidem a un voluntariat en família a Aiguafreda!

Recuperació de la vegetació del riu Congost a Aiguafreda

El dissabte 21 de setembre us convidem a una jornada de voluntariat en família a l’entorn de la Font d’en Pinós, al riu Congost a Aiguafreda. L’activitat començarà a les 10 del matí i és oberta a totes les persones i, especialment, als grups familiars.

La jornada del dissabte té com a objectiu afavorir la recuperació del bosc de ribera a l’entorn de la Font de Pinós. Tindrem l’oportunitat de conèixer les característiques i funcions de la vegetació típica dels ecosistemes fluvials. A més, podrem contribuir de forma directa a la recuperació d’aquest espai, ja que es farà una neteja i condicionament de la zona i una plantació d’herbàcies, enfiladisses i helòfits.

L’Associació Martinet, l’Associació de Veïns de la Font d’en Pinós, l’Ajuntament d’Aiguafreda i l’Ajuntament de Centelles col·laboren amb nosaltres per tal que l’activitat sigui un èxit. De fet, l’activitat dóna continuïtat al programa Rius en família que Associació Hàbitats desenvolupa a la conca del Besòs en aliança amb l’Associació Mediambiental La Sínia, que el desenvolupa a la conca del Gaià. A la primavera un conjunt de famílies ens vam aplegar per veure l’estat de salut del Congost i en aquella activitat vam decidir fer la jornada de plantació del dissabte.

La participació és gratuïta i oberta a tota la població. Si esteu interessats en assisitr-hi us heu d’inscriure al telèfon 93 421 32 16 o a info@associaciohabitats.cat

El projecte Rius en família compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i, de forma general, Associació Hàbitats compta l’any 2013 amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família i de l’Obra Social “La Caixa”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
%d bloggers like this: