Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

12 d’octubre, jornada de voluntariat familiar al Passeig del Tenes

Les Barbotes

El dissabte 12 d’octubre us convidem a una jornada de voluntariat familiar a Bigues i Riells. Farem una actuació de manteniment i conservació del Passeig del Tenes, un itinerari urbà que permet descobrir alguns dels elements naturals i patrimonials més destacats de la població. Ens reunirem a les 10h del matí a La Baliarda, al inici del passeig, on es troba el primer plafó.

L’actuació del dissabte inclourà accions com la neteja del plafons, la retirada de deixalles o l’extracció d’espècies invasores.

L’activitat és oberta a tota la població i, molt especialment, a famílies. Les persones interessades han d’inscriure’s enviant un correu electrònic a info@associaciohabitats.cat o al telèfon 93 421 32 16.

Aquesta activitat dóna continuïtat al programa Rius en família que Associació Hàbitats desenvolupa a la conca del Besòs en aliança amb l’Associació Mediambiental La Sínia, que el desenvolupa a la conca del Gaià. A la primavera vam realitzar una activitat educativa i ara, a la tardor, realitzarem una activitat de voluntariat i millora directa.

El projecte Rius en família compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i, de forma general, Associació Hàbitats compta l’any 2013 amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família i de l’Obra Social “La Caixa”.

Cartell de la jornada: http://www.projecterius.org/arxius/bigues_20131012.pdf

One comment on “12 d’octubre, jornada de voluntariat familiar al Passeig del Tenes

  1. Retroenllaç: Crònica del voluntariat familiar de Bigues i Riells | Projectes de custòdia fluvial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores