Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

El Tió, 17 de desembre

El Tió d'Associació Hàbitats, dia 17Avui i durant els propers dies inicio unes entrades especials amb tot el que voleu saber i no us atreviu a preguntar. Si teniu qualsevol dubte podeu preguntar-me el que vulgueu.

Saps per què estem fent una campanya de captació de socis?

Sempre és bon moment per ser més socis i sòcies. Al cap i a la fi aquesta és la definició de l’associació: som un conjunt de persones que volem conservar el medi natural i implicar més persones sensibilitzades en aquesta tasca.

De fet, cada cop sou més les persones que participeu com a voluntaris en les inspeccions i les adopcions del Projecte Rius. Ens agradaria que molts de vosaltres us convertíssiu en part de l’entitat, fent-vos sòcies. Així, a més d’anar al riu a fer el treball de camp, aportareu noves idees i col·laborareu en aconseguir els fons per comprar els reactius, fer formacions i editar materials.

Vols ser soci? Omple la butlleta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 17/12/2013 by in Associació Hàbitats.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores