Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

El Tió, 19 de desembre

El Tió d'Associació Hàbitats, dia 19Avui m’acompanya el president d’Associació Hàbitats, en Xavier, i junts us expliquem unes dades que potser us sorprenen.

Saps que el pressupost de l’entitat s’ha reduït a una tercera part des de fa 5 anys?

Molta gent no sap quin és el nostre pressupost. Cada any publiquem una memòria anual on expliquem quants diners hem utilitzat l’any anterior i de quina manera. L’any 2008 el nostre pressupost se situava al voltant dels 300.000 euros, mentre que l’any 2012 i l’any 2013 hem tingut un pressupost proper als 100.000 euros!

Quan la gent s’adona del que això suposa, es sorprèn de que no hàgim aturat molts dels nostres projectes. De moment hem aconseguit continuar fent el Projecte Rius, tant les inspeccions com les adopcions. Però ha estat difícil, ajustant costos i aplicant un ERO al treballadors de l’equip tècnic.

I tenim un altre problema: algunes subvencions les cobrarem al cap de 2 ó 3 anys, tot i que nosaltres ja hem hagut de fer els projectes i avançar els diners. Per tant, cada cop tenim menys liquiditat. Com podeu imaginar els diners que aportem els socis són molt importants en aquesta situació.

Vols ser soci? Omple la butlleta!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 19/12/2013 by in Associació Hàbitats.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores