Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

El Tió, 20 de desembre

El Tió d'Associació Hàbitats, dia 20

Ja hem fet l’última reunió de l’any, alguns a l’oficina i d’altres a distància gràcies a Internet. I abans de marxar de vacances volem explicar-vos una altra dada molt important.

Saps que les inspeccions del Projecte Rius van costar més de 37.000 euros l’any 2012?

Les inspeccions del Projecte Rius mobilitzen la xarxa de voluntariat ambiental més gran de Catalunya! Però els costos d’atendre tots els grups de voluntaris, de comprar els materials, d’enviar els reactius químics i de fer formacions recau principalment en els fons propis de l’associació. Les subvencions s’han reduït notablement i les existents prioritzen projectes nous o espectaculars que puguin tenir un ressò públic ràpid i destacat.

37.000 euros són pocs diners per atendre més de 1500 persones i el conjunt de rius i rieres de Catalunya, però són molts diners per una associació petita com la nostra, que som 145 socis. Les inspeccions del Projecte Rius representen més d’un terç del nostre pressupost anual, d’uns 100.000 euros.

Els voluntaris no estan obligats a ser socis, com en qualsevol altre projecte de voluntariat. Però als socis ens agradaria que molts d’ells també es converteixin en socis. Sabem que compartim la il·lusió de protegir el nostre medi i ens sabria greu haver de parar el Projecte Rius per falta de fons. La nostra quota és molt petita perquè no suposi massa esforç per ningú, 35 euros anuals.

Vols ser soci? Omple la butlleta!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 20/12/2013 by in Associació Hàbitats.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores