Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Millores a l’itinerari de la Vall de Martinet!

Passera amb voluntaris a Aiguafreda

El  passat mes de novembre l’Associació Martinet va millorar l’accessibilitat de l’itinerari de la riera de Martinet amb la col·locació de dues palanques per creuar el riu.

Aquesta millora ha estat duta a terme gràcies a la col·laboració del Parc Natural del Montseny. Un cop es va escollir el lloc i un disseny de passera adient per l’espai, el Parc Natural va cedir els materials necessaris, els taulons i els peus de pedra, i va atorgar a l’Associació Martinet el permís per fer la passera i instal·lar-la.

Durant el novembre els voluntaris van fer el treball de fusteria necessari i el dia 30 del mateix mes un grup de voluntaris amb les seves famílies va matinar per pujar les fustes i les eines cap als dos trams de la ruta en que calia creuar la riera per dins de la llera.

Amb una gran habilitat, els voluntaris i voluntàries van col·locar les fustes transversals que creuen la riera i, seguidament, van anar col·locant les fustes més petites per forjar les dues palanques.

 Ara, la Vall de Martinet compta amb un itinerari encara més adaptat a les característiques del medi. Felicitats a tots i totes!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 09/01/2014 by in Accions de voluntariat, Aiguafreda, Restauració, Riera de Martinet.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores