Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Obert per Obres: Nit de Ratpenats al Congost!

Nit de ratpenats al Congost

El dijous 26 de juny us convidem a una passejada nocturna per descobrir els ratpenats que viuen al riu Congost. El punt de trobada és al Camí de l’Escola cantonada amb la carretera del Polígon Peri Mas Dorca (Consell de Poble de Llerona), a les 8:00 de la nit.

La visita estarà guiada per personal del projecte QuiroRius (Programa pel Seguiment dels Ratpenats Aquàtics de Catalunya) impulsat pel Museu de Tela de Granollers. Primer hi ha haurà una petita xerrada introductòria i, un cop es pongui el sol, anirem fins al riu per buscar ratpenats durant una passejada nocturna.

Aquesta nit de ratpentas representa una oportunitat única per conèixer els ratpenats del Congost, bioindicadors de la qualitat del riu. L’activitat és oberta a tothom, tot i que cal inscripció prèvia a info@associaciohabitats.cat o al telèfon 93 421 32 16.

L’activitat es fa dintre del projecte de restauració fluvial que es desenvolupa amb el suport de Fundación Biodiversidad, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, i del Departament de Territori i Sostenibilitat. També compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.

logo color

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 27/05/2014 by in Fauna, Les Franqueses del Vallès, Llerona, Participa-hi!, Riu Congost and tagged , , .

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores