Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Sortida formativa a Móra d’Ebre

El passat dissabte 11 d’octubre més de 40 persones van anar al riu Ebre per tal de conèixer el seu estat de salut. El grup, format per famílies del poble, veïns dels pobles propers, professors, mestres, representants de l’administració pública i algun mitjà de comunicació local, va analitzar el riu seguint la metodologia del ProjecteRius.

La inspecció es va dur a terme en una platja del riu Ebre. Aquest riu, per les seves característiques dificulta una mica la presa d’algunes dades com el cabal, profunditat o velocitat de l’aigua. Per tant, ens vam centrar en el altres paràmetres com el bosc de ribera, els paràmetres fisicoquímics i els macroinvertebrats com a bioindicadors. D’una forma participativa i dinàmica, vam acabar determinant que l’estat de salut del riu Ebre al pas per Móra d’Ebre és bo.

Animem a tots els participants a fer-se grup de voluntaris del Projecte Rius i fer el seguiment d’aquest gran riu, l’Ebre.

L

Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, a través de la Fundación Biodiversidad

Formació Morad'Ebre 2014

050919-191689018_1521861214719859_6899417264115629105_n   PICT1512

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores