Custòdia fluvial

Comença un voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Es referma la col•laboració del PN Montseny en l’adopció de la riera de Martinet

El 20 d’octubre membres d’Associació Hàbitats i del Parc Natural del Montseny es reuneixen amb l’objectiu de cercar sinèrgies de col·laboració per tal de donar continuïtat al projecte d’adopció a Aiguafreda i cooperar en les actuacions de conservació del Parc, en l’àmbit on transcorre la riera de Martinet.

Associació Hàbitats presenta l’entitat i els projectes principals que desenvolupa. D’una banda, la presència de 10 grups de voluntariat del projecte Rius en l’àmbit del Parc Natural. D’altra banda, l’existència d’un projecte de custòdia que implica diferents agents locals en la conservació de la riera de Martinet, així com en l’ampliació de la iniciativa al riu Congost a l’alçada de la font d’en Pinós.

Fruit de la trobada s’acorda que es treballarà l’adequació i ordenació de l’inici de l’itinerari de la riera de Martinet. S’estudiarà la incorporació d’una fita d’inici de l’itinerari. També es valorarà la possibilitat de substituir la cadena existent actualment, per una barrera. La vista prospectiva es durà a terme el proper 21 de novembre i hi són convidades totes les persones que han participat en la conservació de la riera.

martinets 037

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores