Custòdia fluvial

Comença un voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Millores a la riera de Martinet

El passat divendres 21 de novembre ens vam reunir amb representants del Parc Natural del Montseny, de l’ajuntament d’ Aiguafreda i amb l’associació Martinet per tal d’ordenar l’espai d’inici de l’itinerari de la riera de Martinet.

Entre els assistents es van decidir una sèrie de mesures per tal que l’inici de l’itinerari fos més estètic i atractiu als visitants.

Se substituirà l’actual cadena per una tanca de fusta. A més s’unificarà la senyalització per minimitzar-la i fer- la més clara i entenedora. Amb això es vol aconseguir que els visitants visquin la sensació d’estar entrant en un indret especial i puguin gaudir i tractar com l’espai es mereix.

Aprofitant la trobada també es va parlar de la col·locació d’un plafó sobre les tasques de recuperació i els valors naturals de la Font de’n Pinós.Sin título Sin título-1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 25/11/2014 by in Aiguafreda, Riera de Martinet and tagged , , , .

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores