Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Fem una visita tècnica al projecte de restauració fluvial del riu Congost

Divendres 13 de març, els membres del nucli actiu del Grup de Treball de Custòdia Fluvial, tècnics municipals i d’altres persones interessades vam visitar les actuacions de restauració que durant  el 2014 s’han dut a terme a l’àrea de Llerona i que enguany es reproduiran al tram de Canovelles.

P1070685

Durant la visita es va parlar sobre les diferents tècniques i estratègies emprades, els resultats obtinguts, sobre les diferents actuacions de promoció de la participació que s’han impulsat i sobre qüestions de gestió del projecte.

La jornada va ser especialment interessant, al compartir la iniciativa amb les diferents entitats de custòdia fluvial i amb els tècnics dels ajuntaments implicats en el projecte. Va resultar un espai per resoldre dubtes i compartir experiències.

Aquest projecte compta amb el finançament del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, a través de la Fundación Biodiversidad.logo color

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 16/03/2015 by in Custòdia del territori, Les Franqueses del Vallès, Llerona, Riu Congost.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores