Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Let’s Clean Up Europe, jornada de neteja d’espais naturals els dies 8, 9 i 10 de maig

Us animem a  participar a la jornada de neteja d’espais naturals Let’s Clean Up Europe. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya, a la que s’hi poden sumar totes aquelles persones, entitats i ajuntaments que desitgin dur a terme una activitat de neteja en boscos, rius o platges oberta a la participació de la ciutadania els dies 8, 9 o 10 de maig.

70x100CleanUP

Com veureu, aquesta activitat és molt semblant a la jornada Fem Dissabte, que fins ara organitzava anualment l’Associació Hàbitats i en la que molts de vosaltres heu participat. Enguany, el Fem Dissabte no se celebra, donada la proliferació iniciatives que persegueixen objectius similars: la conscienciació sobre la presència de deixalles als espais de ribera, el foment de la participació social en la conservació i  millora de l’entorn i el foment de la separació de residus i els eu reciclatge. Així que hem pensat que us agradaria conèixer aquesta activitat alternativa que té un funcionament molt semblant i que segur serà un èxit!

Aquells que estigueu interessats en organitzar la vostra pròpia activitat de neteja la podeu registrar al web http://sdr.arc.cat/prevencio/GetLoginPrevencio.do. El període d’inscripció finalitza el proper 15 d’abril. O si ho preferiu, podeu consultar el calendari d’activitats i sumar-vos a la que més us agradi. Trobareu més informació sobre la jornada al web http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/lets_clean_up_europe/. Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb l’Agència de Residus a través del telèfon 93 567 33 00.

Esperem que sigui del vostre interès!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 08/04/2015 by in Associació Hàbitats.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores