Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Ja és aquí el número 31 de la revista Espiadimonis!

Espiadimonis 31.jpg

Canvi climàtic i canvi d’hàbits. Canvi d’hàbits i canvi climàtic… Com diria la popular frase, l’ordre dels factors no altera el producte. En la present edició de la revista hem volgut  oferir algunes dades més sobre el canvi climàtic.

En la revista de la tardor de 2012, Pere Renom s’encarregava d’introduir-nos en el concepte de canvi climàtic i feia una valoració de les veus escèptiques del tema, aleshores prou nombroses. A l’actualitat, però, la discussió se centra en debatre fins a quin punt la nostra activitat influeix en la modificació accelerada del clima.

En la present edició hem procurat oferir una visió més actualitzada de la mà del meteoròleg i comunicador Francesc Mauri. A la revista també hi trobareu un balanç de les activitats dutes a terme des de la nostra entitat durant el curs, així com interessants articles sobre la repercussió de la indústria de la moda en el medi ambient, el consum d’aigua domèstic i la ressenya de la guia d’educació ambiental en boscos urbans, dissenyada en col·laboració amb la Societat Catalana d’Educació Ambiental, en el context de la celebració de la Setmana dels Boscos Urbans.

Descarregueu-vos-la clicant aquí: https://issuu.com/associacio_habitats/docs/espiadimonis_31

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 17/02/2016 by in #modasostenible, Associació Hàbitats, Educació ambiental, Flora.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
%d bloggers like this: