Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Arrenca Projecte Rius 2016!

Durant aquestes setmanes l’equip tècnic de Projecte Rius prepara la campanya d’inspecció de rius de primavera, que representa el tret de sortida de l’edició 2016.

Ben aviat donarem a conèixer el calendari d’activitats formatives, que se celebraran previsiblement durant l’abril a diferents indrets de Catalunya. Aquestes activitats van adreçades tant a voluntaris actius que vulguin refrescar coneixements o resoldre dubtes, com a persones interessades que vulguin conèixer els projecte.

D’altra banda, us informem que durant la primera quinzena d’abril els voluntaris i voluntàries rebreu al vostre domicili els reactius químics per a l’anàlisi de l’aigua. Així, podreu realitzar la inspecció del vostre tram des del 15 d’abril fins el 30 de maig.

Com ja sabeu, des de l’any passat disposem d’un nou aplicatiu web a través del qual podeu introduir els resultats de les inspeccions. Reportar les dades és fonamental per al bon funcionament del projecte, ja que amb el conjunt de dades elaborem l’Informe Riuscat, que visibilitza l’estat ecològic del conjunt de conques i el paper decisiu del voluntariat en la seva conservació.

No volem deixar passar l’oportunitat d’informar-vos que enguany el Projecte Rius compta amb el suport Fundación Biodiversidad, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente i del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. A més també és possible gràcies al suport de diversos consistoris i, per suposat, a l’energia dels voluntaris i voluntàries que realitzeu les inspeccions del riu o riera. Moltes gràcies!

Més informació:

Web: www.projecterius.cat

Blog: https://custodiafluvial.wordpress.com/tag/associacio-habitats/

Telèfon: 93 421 32 16

Correu electrònic: info@associaciohabitats.cat

Referència de les fotografies.: IES Maria de Bell·lloc, Bigues i Riells, riu Tenes. Família d’Anna Parisi, Toses, riu Ter. Ajuntament d’Igualada, riu Anoia.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 18/02/2016 by in Associació Hàbitats, Projecte Rius.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
%d bloggers like this: