Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

El proper 13 de març us convidem a participar en la millora ecològica de la riera de Carbonell

0001.jpg

La riera de Carbonell transcorre per les Franqueses del Vallès i Canovelles i desemboca al riu Congost. Durant l’any passat, l’Associació Hàbitats va da dur a terme la restauració ecològica d’aquest tram, i, enguany, ens agradaria que ens donéssiu un cop de mà en el manteniment. Es tracta d’extraure les espècies vegetals invasores que competeixen amb la flora autòctona, també reforçarem les plantacions i retirarem la brossa trobada al pas.

Participar-hi és molt senzill, ja que l’activitat és apte per a totes les edats. Us recomanem, però, anar ben equipats amb roba còmoda i calçat de muntanya; si a més teniu guants de treball encara millor! També és important anar proveïts amb aigua i esmorzar. En trobarem al carrer Rafael Casanova, a tocar de la riera de Carbonell, a les 10h del matí i preveiem acabar les feines cap a les 13h. Podeu realitzar la vostra inscripció a través del telèfon  93 421 32 16 o de l’adreça info@associaciohabitats.cat.

La jornada coincideix amb la celebració del dia de les espècies autòctones i s’emmarca en el projecte Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España que duu a terme la Xarxa de Custòdia del Territori amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”. La jornada també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès i de l’Ajuntament de Canovelles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 24/02/2016 by in Associació Hàbitats.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
%d bloggers like this: