Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Fes-te donant ambiental amb Projecte Rius!

infografiaDes del Tercer Sector Ambiental promovem la campanya “Jo sóc donant ambiental”, destinada a animar la gent que té ganes de protegir i millorar el medi ambient, posant a l’abast de tothom un ampli ventall de formes de participació, en total més de 50 projectes impulsats per 47 entitats ambientals de Catalunya.

Voleu veure en què consisteix aquesta campanya? Feu clic aquí per veure el video!

Catalunya compta amb unes 220 entitats que treballen per millorar l’estat del medi ambient i la sostenibilitat, duent a terme projectes de diferents tipologies i temàtiques, com per exemple: organització de neteges de fons marí, projectes de millora forestal, seguiment i monitoreig de fauna, iniciatives de custòdia del territori, actuacions d’educació i sensibilització ambiental, i un llarg etcètera.

Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats ambientals i incentivar les donacions, l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa aquesta campanya.

Cal destacar que tot i la crisi econòmica, el nombre de persones donants a entitats ambientals ha augmentat en els darrers anys: de 1.764 donants el 2010 a 2.590 donants el 2014. I l’import donat ha seguit aquesta mateixa tendència, de 147.014,66 € el 2010 a 172.405,64 € l’any 2014.

Des de ASSOCIACIÓ HÀBITATS us convidem a passejar-vos pel web http://www.donantambiental.cat i comprovar la gran feina que les entitats ambientals i els seus voluntaris i voluntàries estant fent per protegir i millorar el medi ambient. Entra a LA NOSTRA PROPOSTA i col·labora amb nosaltres!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 07/03/2016 by in Associació Hàbitats, Custòdia del territori, Participa-hi!, Projecte Rius.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores