Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

3, 2, 1… Comença la campanya de primavera 2016!

Esteu preparats? Traieu les botes d’aigua de l’armari, poseu la carpeta d’inspecció a la motxilla,  quants mil·lilitres d’aigua s’havien de posar pel càlcul de nitrats?

Avui comença al campanya d’inspecció del Projecte Rius de primavera 2016!

L’any passat vam participar 136 grups de voluntaris, amb un total de 2859 persones. Vam realitzar 215 inspeccions al llarg de 79km de rius a tot Catalunya. I us vau incorporar al projecte 21 nous grups. Seguim creixent!

La campanya finalitzarà el proper 30 de maig, recordeu que ens podeu enviar les fotografies de les vostres inspeccions a voluntariat@associaciohabitats.cat, les imatges ens ajuden a il·lustrar la feina que feu els voluntaris i voluntàries del Projecte Rius.

Si teniu qualsevol dubte o qüestió podeu trucar-nos al telèfon 93 421 32 16 o enviar un correu electrònic a voluntariat@associaciohabitats.cat.

Moltes gràcies a tots i totes i a gaudir dels rius!

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Benestar i Família i del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, a través de la Fundación Biodiversidad.

logo color

benestar_h3

Fotografies:
IES Miquel Martí i Pol calculant la transparència de l’aigua, Cornellà de Llobregat. Família Macià fent l’anàlisi fisicoquímic del riu Anoia, Igualada. Mesurant la temperatura al riu Flamissell, durant una sortida formativa del Projecte Rius, La Pobla de Segur.
Voluntaris forestals de La Pobla de Mafumet al riu Francolí cercant macroinvertebrats. Cerca de macroinvertebrats a al sortida formativa del riu Congost, Canovelles – Les Franqueses del Vallès. Identificació de macroinvertebrats durant una sortida formativa del Projecte Rius a la Tordera, Sant Celoni. Voluntaris del Grup Tenes Parets mesurant els col·lectors, Parets del Vallès.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores