Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Setmana de la natura i Projecte Rius

Divendres passat, dia 3 de juny, dins del marc de la Setmana de la Natura, iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), vam assistir a la Xerrada: Tots som natura: de la consciència al compromís – Conferència solidària amb l’Albert Bosch.

Programa_AlbertBosch_v2

Al finalitzar la conferència també es presentava la campanya Jo sóc donant ambiental: A Catalunya hi ha més de 200 entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció i millora del medi ambient. La seva feina, sovint altruista i moltes vegades invisible, és d’una gran transcendència per a la natura i la sostenibilitat i, en conseqüència, per a tots nosaltres. Però per dur a terme la seva feina necessiten la col·laboració de tots i totes. Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats ambientals i incentivar les donacions, l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) ha posat en marxa aquesta campanya, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

La xerrada va recollir els donatius els assistents que havien de votar un dels projectes inclosos en la campanya per a que fos beneficiari d’aquests donatius i ens alegra anunciar que va ser Projecte Rius! El president Xavier Martí va recollir el premi.

IMG-20160603-WA0006 (4)

Volem donar les gràcies a tots els assistents a la jornada per la vostra confiança.

IMG_8323.JPGCkDCEv1WYAEFFnR

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/06/2016 by in Associació Hàbitats, Projecte Rius.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores