Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Associació Hàbitats a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

El passat 6 de juny al Palau de la Generalitat s’ha celebrat el dia Mundial de Medi Ambient amb una acte institucional encapçalat pel president Puigdemont i acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

El Dia Mundial del Medi Ambient té per objectiu impulsar l’acció i la sensibilització pel medi ambient. Va ser promogut per l’ONU l’any 1972 i se celebra el 5 de juny. El lema d’enguany ha estat “Lluita per la vida salvatge”.

Carles Puigdemont ha fet una crida a “estimar el país a través de preservar el seu medi ambient, que vol dir preservar el seu paisatge i actius naturals, protegir els seus productes i els seus productors”. I ha afegit que “un país que s’estima a si mateix es veu en com tracta el seu paisatge, la seva aigua, el seu aire o els que tenen cura del paisatge”.

mde

Durant l’acte, també s’ha fet una taula rodona sobre el tema Reptes emergents per al medi ambient a Catalunya, present i futur, en la qual hi han intervingut el fundador i president de l’Estudi Ramon Folch i Associats, Ramon Folch; la directora de sostenibilitat i de l’àrea tècnica de Foment del Treball, Alba Cabañas, i el president de la Xarxa de Custòdia del Territori, Marc Vilahur. Així mateix, hi han pres part dos estudiants que han participat en el projecte internacional Tinguem cura del Planeta.

mde

Per part d’Associació Hàbitats ha assistit el president Xavier Martí Ausejo, que s’ha mostrat satisfet amb el fet que el Dia del Medi Ambient compti a la més alta representació institucional, a fi de situar en el calendari públic la importància de preservació del medi.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 13/06/2016 by in Associació Hàbitats, Celebracions.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores