Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Primers passos de custòdia a Can Parets

L’Oriol Prats es va acostar a nosaltres en una de les activitats del custòdia fluvial del riu Congost. És agricultor a O’Prats és una jove empresa familiar de producció i comercialització de productes agroalimentaris ecològics. L’empresa s’inicia l’any 2013 a Llerona, nucli urbà inscrit dins el terme municipal de Les Franqueses del Vallès i pertanyent a la comarca del Vallès Oriental. Aposta per una agricultura ecològica i sostenible, respectuosa amb el mediambient i amb la salut de les persones. El resultat són uns aliments orgànics, saludables, de major qualitat nutritiva i més saborosos que els aliments provinents de l’agricultura  basada en l’ús de productes químics de síntesi.

P1080486

Ara, vol fer un pas més i mirar quines actuacions podrien millorar la biodiversitat natural de la seva finca. El passat dijous 30 de juny, ens vam trobar a la finca per veure quina era la situació i parlar sobre les prioritats, necessitats i objectius de cada part.

P1080484

Sembla que en podrà sortir un bon projecte per afavorir la fauna autòctona, tot ensenyant-la a tothom qui vulgui gaudir-la!

Podeu trobar més informació sobre la finca a: http://www.oprats.com/ca/

Aquest projecte és possible gràcies al suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

territori_h3

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores