Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

A la tardor, tot rodó! Comença la campanya d’inspecció!

Avui comença al campanya d’inspecció del Projecte Rius de tardor 2016! Teniu els reactius? La fitxa de camp impresa? Les botes d’aigua a punt? Com estarà el vostre riu aquesta tardor?

Us agrada el Projecte Rius però encara no en formeu part? Podeu consultar les sortides formatives d’aquesta tardor a: https://custodiafluvial.wordpress.com/2016/09/02/inspeccionem-els-rius-de-catalunya-ens-hi-acompanyes/ Us hi esperem!

La campanya finalitzarà el proper 30 d’octubre, recordeu que ens podeu enviar les fotografies de les vostres inspeccions a voluntariat@associaciohabitats.cat, les imatges ens ajuden a il·lustrar la feina que feu els voluntaris i voluntàries del Projecte Rius.

Si teniu qualsevol dubte o qüestió podeu trucar-nos al telèfon 93 421 32 16 o enviar un correu electrònic a voluntariat@associaciohabitats.cat.

Moltes gràcies a tots i totes i a gaudir dels rius!

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Benestar i Família i del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, a través de la Fundación Biodiversidad.

benestar_h3

logo color

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores