Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Iniciem les tasques de renovació dels plafons informatius del passeig del Tenes a Bigues i Riells

Com us informàvem fa unes setmanes enrere, l’equip del projectes de custòdia fluvial a Bigues i Riells, format per l’Associació Hàbitats, l’Associació Boscos 94, l’Ajuntament de municipi i propietaris privats de terrenys de ribera, estem treballant en la renovació del plafons informatius del passeig de Tenes.

Un cop confirmada la inversió del consistori, el 28 d’octubre vam iniciar les tasques preliminars per a reeditar la senyalització i plafons informatius situats al llarg del passeig del Tenes. La visita tenia l’objectiu d’inventariar els elements informatius existents i el seu estat. Així, durant el recorregut vam constatar que gairebé tots els plafons instal·lats per l’Associació Hàbitats l’any 2010 han patit desperfectes, en la majoria dels casos ocasionats per actes vandàlics, tot i que també s’acusen les inclemències meteorològiques.

En aquest sentit, s’ha elaborat una proposta de renovació de plafons, que aplega les consideracions dels diversos agents socials implicats en el projecte de custòdia. Es preveu que al llarg de les properes setmanes es concretin aspectes com els continguts, materials i suports dels nous plafons.

Enguany Associació Hàbitat rep el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per a desenvolupar accions de custòdia del territori al municipi de Bigues i Riells.

territori_h3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores