Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Una nova treballadora se suma a l’equip tècnic d’Associació Hàbitats

L’equip tècnic d’Associació Hàbitats ha sumat una nova treballadora. D’ençà el dia 15 de novembre, l’Entitat passa així de tres a quatre treballadores, que s’ocupen d’executar els projectes i actuacions.

sdr

Durant els 6 mesos que la treballadora romandrà a l’Entitat s’ocuparà de la gestió i coordinació de l’agenda d’activitats, la implementació d’activitats d’educació i voluntariat ambiental, el disseny de nous materials divulgatius, la revisió i tractament de dades del Projecte Rius, la gestió de continguts digitals i xarxes socials, així com l’atenció al públic en general. Per fer-ho comptarà amb l’acompanyament i supervisió de la resta de l’equip tècnic i la junta directiva.

La nova incorporació ha estat possible gràcies a l’ajuda del Servei Català d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya a través de la convocatòria per a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiaries del Programa de Garantia Juvenil, cofinançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 28/11/2016 by in Acords i convenis, Associació Hàbitats.

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores