Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Una campanya ben fotogènica, comencen les inspeccions de primavera!

El dia 15 d’abril és el dia de sortida de la campanya de primavera de Projecte Rius, que s’allargarà fins el dia 30 de maig. Voluntaris i voluntàries, calceu-vos les botes i agafeu la càmera de fotos, que les inspeccions ja tornen a ser aquí!

Aquest any, Associació Hàbitats fa 20 anys i per aquest motiu celebrem el Concurs Esquitxos, podeu aprofitar les vostres inspeccions per fer unes fotografies ben artístiques i participar al concurs. Enguany la temàtica escollida és el patrimoni natural i cultural als nostres rius. El concurs és obert a la participació del conjunt de la població i consta de dos premis: un atorgat pel públic i l’altre pel jurat.

Concursesquitxos

Us agrada el Projecte Rius però encara no en formeu part? Podeu consultar les sortides formatives a: https://custodiafluvial.wordpress.com/2017/02/15/calendari-de-sortides-formatives-de-la-primavera-2017/

L’any 2016 vau fer 280 inspeccions, comencem el 2017! Esperem rebre les vostres dades a l’aplicatiu: www.projecterius.cat.

Si teniu qualsevol dubte o qüestió podeu trucar-nos al telèfon 93 421 32 16 o enviar un correu electrònic a voluntariat@associaciohabitats.cat.

Moltes gràcies a tots i totes i a gaudir dels rius!

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Benestar i Família.

treball_h3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores