Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Es renova la junta directiva de l’entitat

IMG_20170617_111442.jpg

El 17 de juny de 2017 s’ha celebrat l’Assemblea General de Socis i Sòcies de l’Associació Hàbitats. La fita té caràcter anual i serveix per donar a conèixer i referendar la gestió de l’Entitat. Així, es presenta la memòria d’activitats i resultats econòmic de 2016 i la proposta  per a 2017, que ha estat aprovada  per unanimitat.

En aquesta ocasió, l’Assemblea  incorporava la renovació de membres i càrrecs de la Junta directiva, donat que el mandat de 4 anys ha finalitzat enguany. Xavier Martí ha optat novament al càrrec de president, que desenvolupa des de 2013, obtenint el suport dels socis i sòcies assistents. Iolanda Sánchez deixa el càrrec de vocal per passar a ocupar la secretaria. Alba Catalan, fins ara secretària, passa a exercir el càrrec de vocal. Pedro Alba és reelegit com a vocal. La Junta compta també amb la incorporació de José Manuel Pérez en el càrrec de vocal. Finalment, Ramón Bartolí, fins ara vocal, deixa el càrrec per raons personals.

Durant l’acte es fa palesa l’interès d’alguns socis en assistir a les reunions periòdiques de la Junta directiva, tot i no formar part de l’òrgan de govern. Es ratifica, doncs, el caràcter integrador i participatiu de la Junta, sempre oberta a la col·laboració puntual o periòdica de totes les persones associades en funció de la seva disponibilitat i interessos.

La nova Junta directiva consensua la consolidació de la base social com una de les principals línies estratègiques del  nou mandant que s’inicia ara i ha de durar fins 2021.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores