Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

La riera de Margançol no enganya!

Del 0 al 5, quina creus que és la qualitat ecològica de la riera de Margançol? Aquesta era la pregunta que ens plantejàvem al començar l inspecció el passat dissabte 8 de juliol a Vilada. La majoria dels participants no dubtaven de que la riera es trobava en molt bones condicions i així va ser.

 

Un hàbitat ben heterogeni, el bosc de ribera ben estructurat, cap alteració important a la vista, paràmetres fisicoquímics normals i heptagènids i leutrícids que ens indicaven la millor qualitat de l’índex de macroinvertebrats.

 

Les sortides formatives del Projecte Rius serveixen per familiaritzar-se amb la metodologia del Projecte Rius, conèixer veïns i veïnes amb inquietuds semblants i aprendre sabers i coneixements els uns del altres, de Vilada sortirà un millora del càlcul del cabal? Entre tots anem millorant la metodologia!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores