Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

La riera de Margançol no enganya!

Del 0 al 5, quina creus que és la qualitat ecològica de la riera de Margançol? Aquesta era la pregunta que ens plantejàvem al començar l inspecció el passat dissabte 8 de juliol a Vilada. La majoria dels participants no dubtaven de que la riera es trobava en molt bones condicions i així va ser.

 

 

Un hàbitat ben heterogeni, el bosc de ribera ben estructurat, cap alteració important a la vista, paràmetres fisicoquímics normals i heptagènids i leutrícids que ens indicaven la millor qualitat de l’índex de macroinvertebrats.

 

 

Les sortides formatives del Projecte Rius serveixen per familiaritzar-se amb la metodologia del Projecte Rius, conèixer veïns i veïnes amb inquietuds semblants i aprendre sabers i coneixements els uns del altres, de Vilada sortirà un millora del càlcul del cabal? Entre tots anem millorant la metodologia!

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Benestar i Família.

treball_h3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores