Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

El Projecte Rius, com es finança?

El Projecte Rius, que enguany celebra el 20è aniversari, acull la participació de més de 3000 persones a l’any. Any a any hem anat millorant la gestió del Projecte i fent-nos més eficients amb els recursos, no obstant obtenir els recursos necessaris cada any és una tasca complexa.

L’atenció al voluntariat, la gestió de les dades obtingudes arran de les inspeccions de riu, les formacions als grups nous, els materials que els voluntaris i voluntàries utilitzen per prendre les mesures, els recursos gràfics i comunicatius per difondre els projecte, les eines tecnològiques per la tramesa de dades i la constant innovació i millores que requereix e projecte… Són les diferents partides que s’han de finançar cada any.

Per tirar tot això endavant, calculem que cada any ens calen al voltant de 31.400€. Alguns d’aquests diners, enguany, ja els hem aconseguit: el Departament de Treball d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya (8.152,20€), l’Ajuntament de Barcelona (2.000€) i l’Ajuntament de Vic (1.150€) confien en la nostra feina.

Tot i així podreu observar com encara manquen més de 20.000€ per fer realitat el projecte aquest any. Aquests diners els assumeix la mateixa Associació Hàbitats a través de les quotes de socis i realitzant serveis ambientals retribuïts, que tot i així segueix sense ser suficient.

Vosaltres teniu l’oportunitat de col·laborar per tal que Projecte Rius segueixi endavant. Els voluntaris i voluntàries sou una peça imprescindible donada la tasca que realitzeu. En aquesta ocasió, però, us animem a fer una contribució econòmica en la mida que us sigui possible. Pot tractar-se d’una donació puntual, o bé us podeu implicar en la gestió de l’entitat fent-vos socis amb una quota anual. Què en dieu? Comptem amb vosaltres?

Vols fer-te soci/a d’Associació Hàbitats? Omple i fes-nos arribar aquest formulari

Vols fer una donació puntual: contacta amb nosaltres a través de info@associaciohabitats.cat o al 93 421 32 16, és ben senzill!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores