Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Espiadimonis 34, la revista dels 20 anys!

Espiadimonis 34.jpg

Com sabeu estem d’enhorabona, l’Associació Hàbitats i el Projecte Rius compleixen 20 anys! En aquest número de l’Espiadimonis repassem les principals fites aconseguides durant aquest temps. També ho hem celebrat amb una edició especial del Concurs de Fotografia Esquitxos, que ja té fotografies premiades!

Al llarg de les properes pàgines trobareu diversos articles de fauna, entre ells, l’entrevista a Daniel Guinart, biòleg del Parc Natural del Montseny, que ens parlarà del tritó endèmic d’aquests paratges. També trobareu un article sobre espècies invasores de la mà d’ADEFFA, del qual podem aprendre bones pràctiques per tal d’evitar la propagació d’aquestes espècies quan anem al riu. I com sempre, l’article de fauna del nostre soci Alfred Bellès, que aquest cop ens parla del bec de coral senegalès, espècie exòtica al nostre país.

Aquests darrers mesos hem comptat amb la col·laboració d’una estudiant de ciències ambientals en pràctiques, la Valèria Larrea, que ha escrit un article sobre l’impacte de les bosses de plàstic al medi marí. Així mateix, la nostra tècnica Marina Codina opina sobre la municipalització de l’aigua de subministrament.

Pel que fa a la custòdia, un pilar important de l’Entitat, expliquem la recuperació de la font de Santa Digna a Llerona amb l’ajuda del voluntariat. Finalment, una ruta per les Highlands d’Escòcia, que ens donarà algunes claus per viatjar “lleugers d’equipatge”.

Clica aquí per accedir a la Revista Espiadimonis 34

Desitgem que gaudiu de la lectura!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores