Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

L’aigua, font de drets a Ripollet

El diumenge 28 d’octubre, vam gaudir en molt bona companyia d’una inspecció al Riu Ripoll, a l’alçada de Ripollet. Ens acompanyava un equip format per diverses voluntàries, veïnes i tècniques de l’Ajuntament de Ripollet, en el marc de les jornades “L’aigua, font de drets”, un projecte de l’Ajuntament, amb la intenció d’apropar el riu a la ciutadania i democratitzar-ne la seva gestió.

Van compartir amb nosaltres l’anhel de recuperar la participació i les iniciatives d’adopció que abans abundaven més en aquest riu. Vam aprendre com fer una inspecció d’un tram de riu, en un entorn força antropitzat i amb la important presència de l’agricultura en els seus marges, però alhora un tram ple de possibilitats de participació ciutadana, gestió i millora ambiental.

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Benestar i Família.

treball_h3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores