Custòdia fluvial

Comença un voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

L’Espiadimonis 35, una crida a la sostenibilitat

 

Un portadacop més ens plau publicar la revista Espiadimonis! Podem dir amb orgull que l’edició de l’Espiadimonis no s’ha interromput mai des de la seva creació l’any 2001, malgrat la forta crisi econòmica d’aquesta dècada i les darreres dificultats sociopolítiques que hem viscut.

La revista Espiadimonis segueix sent un dels principals pilars de la comunicació de l’Entitat. A pesar de ser una publicació modesta, sabem del seu enorme valor, tant pels continguts que ens acorem a treballar, com la manera com està feta: a partir de la col·laboració desinteressada del voluntariat.

El número 35 tracta sobre la sostenibilitat en sentit ampli: el paper dels insectes pol·linitzadors, l’ús de l’energia solar i els horts urbans, són alguns dels temes que anirem desvetllant al llarg de les següents pàgines.

voluntaris

Clica aquí per accedir a la Revista Espiadimonis 35

Desitgem que gaudiu de la lectura!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores