Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Pla estratègic: últimes sessions del semestre!

Aquest mes de juny arribem a l’equador del disseny del pla estratègic. Hem dedicat la sessió del 6 de juny a millorar la coordinació entre la junta directiva i l’equip tècnic. Volem dedicar la propera sessió del 20 de juny a definir les funcions dels diferents membres de l’Entitat. També serà el moment d’elaborar el calendari de sessions del segon semestre, en els que seguirem imaginant i fent realitat l’Associació Hàbitats del futur.

Tots els socis i sòcies sou importants en aquest procés. Voleu acompanyar-nos i dir la vostra? Només heu de confirmar assistència a través d’un correu electrònic a info@associaciohabitats.cat  o al telèfon 93 421 32 16.

Propera sessió participativa:

Dimecres, 20 de juny, de 16h a 18.30h, Seu d’Associació Hàbitats: av. Mistral, 36, escala esquerre, pral. 2a de Barcelona

El pla estratègic compta amb el suport del Departament de Treball, Afers socials i Famílies com a suport al funcionament intern de les entitats socials sense ànim de lucre.

treball_h3

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 13/06/2018 by in Associació Hàbitats.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores