Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Arrenca la fase final del pla estratègic

Reprenem la nostra cita amb la construcció del pla estratègic després de vacances. Com sabeu, el pla s’inicia el setembre de 2017 amb l’objectiu de repensar l’Associació Hàbitats per a que després de més 20 anys de trajectòria segueixi donant resposta al reptes actuals, transformant-la en una entitat més participativa, amb projectes engrescadors pels socis i sòcies i pel conjunt de la societat.

Les sessions celebrades durant l’hivern i primavera de 2018 varen permetre reflexionar sobre la missió, valors i objectius de l’Associació. Durant aquests mesos també hem dut a la pràctica accions per millorar la coordinació interna i la sostenibilitat econòmica.

En la sessió celebrada 12 de setembre d’enguany, el grup d’assistents ha arribat a la conclusió que cal treballar a fons els diversos escenaris i conjuntures econòmiques, polítiques i socials que s’albiren per els propers mesos. En aquest sentit, el pla estratègic enceta una darrera etapa més operativa, que es nodreix de totes les idees treballades fins ara. Així, les properes sessions aniran adreçades als socis i sòcies que han participat en el procés. Tanmateix, les persones sòcies que no hagin pogut assistir-hi fins ara i vulguin fer-ho poden sol·licitar-ho escrivint a info@associaciohabitats.cat o trucant al 93 421 32 16.

El pla estratègic compta amb el suport del Departament de Treball, Afers socials i Famílies com a suport al funcionament intern de les entitats socials sense ànim de lucre.

treball_h3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 14/09/2018 by in Associació Hàbitats.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores