Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Més temps per fer la inspecció de tardor!

IMG_2969

Avui, 31 d’octubre, finalitzava la campanya d’inspecció de tardor però a causa dels episodis de pluges excepcionals d’aquesta temporada no ha estat possible realitzar totes les inspeccions dels diferents grups de voluntaris i voluntàries. Per aquest motiu ampliem el termini fins el dia 11 de novembre!

Recordem a tots els participants la importància d’introduir a l’espai web de Projecte Rius els resultats obtinguts (http://www.projecterius.cat/entrar/), així entre tots anem configurant l’històric de dades i contribuïm al coneixement sobre el medi fluvial. Encarà teniu temps fins el 11 de novembre!

Si heu oblidat les vostres claus d’accés, no dubteu a demanar-nos-les a través de voluntariat@associaciohabitats.cat o al telèfon 93 421 32 16.

Igualment ens podeu fer arribar les fotografies de la inspecció, així com tots els dubtes que us hagin sorgit; amb molt de gust us ajudarem a resoldre’ls!

Voluntaris i voluntàries, moltes gràcies fer la gran feina que feu! Seguim treballant per els nostres rius!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores