Custòdia fluvial

Comença un voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Una nova treballadora se suma a l’equip tècnic

L’equip tècnic d’Associació Hàbitats ha sumat una nova treballadora. Així, d’ençà el 31 d’octubre l’Entitat passa de dues a tres treballadores, que s’ocupen d’executar els projectes i actuacions. Durant els 6 mesos que la treballadora romandrà a l’Entitat impulsarà la comunicació de l’Associació, millorant la difusió de les activitats i cercant noves oportunitats per donar-nos a conèixer i ampliar l’impacte al territori..

La nova incorporació ha estat possible gràcies al Fons Social Europeu a través de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Es tracta d’un mecanisme europeu que té l’objectiu de reduir l’atur juvenil, al que s’ha el Servei Català d’Ocupació mitjançat una convocatòria d’ajudes oberta a entitats sense ànim de lucre i organismes públics de caràcter local.

PGJ-SOC-2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/11/2019 by in Associació Hàbitats.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores