Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

El 15 de desembre de 2015 les Nacions Unides van declarar el dia 11 de febrer el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència.Dia intenacional de la dona i la nena en la ciència
Des de llavors en aquesta data s’organitzen jornades formatives, conferències i altres activitats que busquen fomentar i visibilitzar el paper de la dona i la nena al món de la ciència.

Els estereotips de gènere i la poca visibilitat de les dones científiques fa que les dones encara se segueixen trobant barreres per desenvolupar-se en el sector científic. Segons dades de la UNESCO menys del 30% dels investigadors són dones i és que només el 30% d’aquelles que fan estudis superiors escullen carreres relacionades amb l’enginyeria, la ciència o la matemàtica.

La igualtat de gènere, a més de ser un dret humà, és essencial per garantir un desenvolupament sostenible de la societat on es pugui garantir que tothom tingui les mateixes oportunitats de treball i d’arribar allà on es proposi.

IMG-20170307-WA0005
Avui celebrem i donem les gràcies a totes les dones i nenes que han participat i participen en els nostres projectes de ciència ciutadana, educació ambiental i conservació natural.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
A %d bloguers els agrada això: