Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Tomàs Padrosa, nou president de l’Associació Hàbitats

Donem la benvinguda al tercer president de l’Associació Hàbitats, Tomàs Padrosa Cervera i agraïm a Xavier Martí Ausejo las tasca realitzada des de 2013.

L’Assemblea general de socis i sòcies és el principal espai decisori de l’Entitat. Es reuneix cada any per aprovar els comptes i la gestió de l’exercici anterior i plantejar l’any en curs. Degut a la crisi sanitària s’ha posposat més de l’habitual aquesta fita anual, que finalment s’ha celebrat diumenge 12 de juliol matí a la seu de l’entitat.

El fet més destacat ha estat la reconfiguració dels càrrecs dins junta directiva. La presidència recau des d’ara en Tomàs Padrosa Cervera, que fins el moment n’era el secretari. Tot i deixar la presidència, Xavier Martí Ausejo roman a la junta com a vocal. José Manuel Pérez Rodríguez ostenta la secretaria i Iolanda Sánchez Rojo es manté com a vocal.

Els canvis s’han comunicat al Registro Nacional de Asociaciones del Ministrio del Interior tal i com estableix la legalitat i es preveu la inscripció oficial dels càrrecs abans de tres mesos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 15/07/2020 by in Associació Hàbitats.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores