Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Dossier per a docents: Projecte Rius i Servei Comunitari, per on comencem?

Presentem una eina d’acompanyament al professorat per a l’aplicació del Projecte Rius en el marc de Servei Comunitari. S’adreça tant als centres educatius que ja formen part del projecte com a aquells que s’hi volen adherir.

El Projecte Rius és una iniciativa de voluntariat ambiental en el que ja hi participen milers de persones que, organitzades en grups, es dediquen a l’estudi i seguiment dels ecosistemes fluvials arreu de Catalunya. Es tracta d’un projecte molt versàtil que combina el voluntariat, l’aprenentatge-servei, la ciència ciutadana i la custòdia del territori. A més, s’adapta fàcilment als currículums educatius de l’ensenyament secundari obligatori i compta amb el suport i assessorament permanent d’un equip tècnic.

Si sou docents de 3r o 4rt d’ESO i els vostres alumnes tenen interès en dur a terme un Servei Comunitari relacionat amb el medi ambient, aquest docuement és per vosaltres. Al llarg de les pàgines us explicarem com sumar-vos al Projecte Rius si encara no en formeu part, us oferirem eines per a adaptar-ho a la realitat del vostre centre i municipi, i tot plegat respectant el marc que estableix el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

DESCARREGA AQUÍ el Dossier per a docents

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 29/10/2020 by in Associació Hàbitats, Servei Comunitari.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores