Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

L’equip tècnic s’amplia gràcies al suport del SOC i el Fons Social Europeu

L’equip tècnic d’Associació Hàbitats suma una nova integrant. Així, des del 29 de desembre l’Entitat passa a comptar amb tres treballadores, que s’ocupen d’executar els projectes. Durant els 6 mesos que la nova treballadora romandrà a l’Entitat impulsarà les activitats educatives i donarà suport als projectes.

Durant el mes de desembre s’ha realitzat el procés de selecció, d’entre els més d’un centenar de currículums rebuts. Podeu consultar aquí l’oferta del lloc de feina, que amb la recent incorporació ja roman extingida.

La contractació ha estat possible gràcies al Fons Social Europeu de la Unió Europea, a través de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Es tracta d’un mecanisme que té l’objectiu de reduir l’atur juvenil als països de la Unió, i al qual s’adhereix el Servei Català d’Ocupació mitjançat una convocatòria d’ajudes oberta a entitats sense ànim de lucre i organismes públics de caràcter local.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 29/12/2020 by in Associació Hàbitats.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores